Wednesday, 21 March 2018 11:24

22. марта, Светски дан вода

Written by
Rate this item
(0 votes)
У складу са Календаром јавног здравља, Завод за јавно здравље Сремска Митровица и ЈКП Водовод , организовали су обележавање 22. марта, Светски дан вода.
У сусрет овом важном дану, у среду, 21. марта 2018. године у Заводу за јавно здравље организована је конференција за новинаре на којој је било речи о важности и утицају воде на здравље људи. Циљ је да наши суграђани пију хигијенско исправну и здравстено безбедну воду за пиће. Говорило се и које су надлежности и послови ове две установе а у вези са контролом квалитета воде за пиће. На конференцији су говорили др Зинаида Сретеновић - специјалиста хигијене и хумане екологије, Аница Илибашић-шеф лабораторије ЈКП Водовод, Борислав Бабић- в.д директора ЈКП Водовода, начелник Градске управе за опште и заједничле послове Мирослав Јокић и др Бранка Малбашић - в.д.помоћник директора ЗЗЈЗ Сремска Митровица.
У четвртак, 22. марта 2018. године у Пословно спортском центру „Пинки” биће организован полигон спретности под називом „Свака кап је важна” у којем ће учествовати деца предшколског узраста из свих вртића ПУ „Пчелица” и приватног вртића „Стоногица“.

Read 680 times Last modified on Wednesday, 21 March 2018 11:28

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.