Thursday, 27 December 2018 13:17

РЕЗУЛТАТИ ЛИКОВНО-ЛИТЕРАРНОГ КОНКУРСА РАСПИСАНОГ ПОВОДОМ ОБЕЛЕЖАВАЊА Светске недеље дојења 2018. године на тему: „ДОЈЕЊЕ ТЕМЕЉ ЖИВОТА”

Written by
Rate this item
(0 votes)
Центар за промоцију здравља Института за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут” расписао је наградни ликовни и литерарни конкурс на тему „ДОЈЕЊЕ ТЕМЕЉ ЖИВОТА” поводом обележавања Светске недеље дојења 2018. године за децу предшколског и основношколског узраста у Републици Србији. На конкурс је укупно пристигло 157 радoва од тога 131 ликовни рад (од чега 56 из предшколских установа, 46 од првог до четвртог разреда и 29 од петог до осмог разреда основних школа) и 26 литерарних радова (од чега 10 од првог до четвртог разреда и 16 од петог до осмог разреда основних школа). Радови су пристигли из 10 окружних института и завода (29 предшколских установа и 26 основних школа). У оквиру сваке категорије изабрани су најбољи радови.
Радове је оцењивао Жири у саставу: др sc. med. Јелена Гудељ Ракић, спец. хигијене; Татјана Шљивар, дипл. историчар уметности; Милица Салашки, мастер лик. умет. и мр sc. Надежда Николић, биолог из Центра за промоцију здравља. Жири се састао 17. октобра 2018, прегледао све пристигле радове, направио селекцију и ужи избор радова и потом одабрао најбоље радове у свакој од пет категорија. Међу награђенима су три рада деце из Сремског округа. Честитамо најбољим учесницима!
Read 499 times Last modified on Thursday, 27 December 2018 13:22

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.